fbpx
Сьогодні
08:48 15 Лют 2021

На Донбасі бойовики минулої доби три рази порушили "тишу", троє військових загинули

Протягом минулої доби, 14 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь по наших позиціях зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля Новоолександрівки, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", – йдеться у повідомленні.

Біля Новолуганського, під час переміщення на позиції, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з'ясовуються.

Від початку поточної доби, 15 лютого, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими військового, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: