fbpx
Сьогодні
14:46 14 Лют 2021

Волонтери зможуть безкоштовно добиратися до притулків тварин на таксі

Компанія Bolt і благодійний фонд Happy Paw запустили спільну ініціативу для допомоги тваринам в притулках. Всі, хто оформить опіку над твариною, отримають по дві безкоштовні поїздки від служби таксі.

Компанія буде активна з 14 по 21 лютого. Учасником акції стає кожен, хто в цей період зареєструється на сайті фонду Happy Paw і оформить опіку над твариною з притулку. Учасники отримають по два промокодом вартістю 100 гривень кожен на поїздку з Bolt в будь-якому напрямку, в тому числі та в притулок.

Оформивши опіку над твариною можна надавати їй адресну допомогу, не забираючи додому. За словами представників компанії, така форма опіки підходить тим людям, які з різних причин не можуть завести вихованця або взяти його з притулку, наприклад, через алергію на шерсть, напружений графік роботи або часті відрядження. Опікун може відвідати підопічного і пограти з ним у будь-який час, а також знайти сім'ю для тварини.

«Для багатьох бізнес часто асоціюється з конкурентною боротьбою на ринку, фінансовими показниками, пошуком інвестицій. Але бізнес ― це і соціальна відповідальність, поліпшення інфраструктури міст, турбота про екологію, благодійні проєкти, а також надання допомоги тим, хто її потребує. Тваринам зокрема», ― зазначає керівник напряму райд-хейлінгу компанії Bolt в Україні Сергій Павлик. 

«Ми раді співпрацювати з компанією Bolt. Благодійний фонд «Happy Paw» уже понад 8 років допомагає безпритульним тваринам. Завдяки нашому спільному проєкту велика кількість тварин зможе бути забезпечена всім необхідним, а також знайти новий будинок і люблячих господарів», ― коментує Ольга Спектор, голова правління благодійного фонду «Happy Paw». 

«Протягом найближчих місяців ми плануємо реалізувати декілька проєктів, присвячених темі любові та піклування. Ці почуття можна виразити абсолютно різними способами: взяти під опіку собаку, зробити подарунок блиькій людині або ж допомогти  незнайомцю, що потрапив у біду», ― коментує Сергій Костя, маркетинг-директор компанії Bolt у країнах СНД.

Нагадаємо, у Житомирі військові знялися у фотосесії з безпритульними тваринами, щоб допомогти знайти їм родину.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: