fbpx
Сьогодні
16:07 14 Лют 2021

У "Голосі" виступили за відмову від Мінських домовленостей

Партія "Голос" заявила, що виступає за відхід від Мінських домовленостей.

Відповідна заява була зроблена на сторінці партії у Фейсбуці після підриву поблизу Новолуганського трьох українських військовослужбовців.

"Україна повинна відмовитися від мертвих Мінських домовленостей та будь-яких спроб їх оживити. Президент Зеленський має негайно відреагувати й припинити брехати про "успішне перемир'я. З Росією домовлятися неможливо. З Кремлем треба говорити лише мовою політичного тиску та військової потужності", – вважають у партії.

У "Голосі" виразили співчуття рідним та близьким загиблих й наголосили, що Україна повинна наростити військову міць, заручитися підтримкою Заходу та добиватися посилення санкційного тиску на РФ.

Ще троє загиблих на фронті. Всього — 11 бойових втрат на Сході від початку року.Висловлюємо щирі співчуття родинам…

Posted by Голос on Sunday, February 14, 2021

Нагадаємо, близько 10-ї ранку 14 лютого під час переміщення в районі Новолуганського з метою перевірки несення служби та зміни військовослужбовців на вогневих позиціях внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої отримали поранення, несумісні з життям, троє військових: капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження). Бійці загинули на місці.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: