fbpx
Сьогодні
20:54 14 Лют 2021

Кравчук знову закликав давати відповідь "на кожен постріл противника на Донбасі"

Фото: ukrinform.ua

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі, перший президент України Леонід Кравчук вважає, що на кожен постріл противника на Донбасі має бути відповідь з української сторони.

Про це він сказав він в ефірі телеканалу ICTV у неділю ввечері.

"Стріляють на Донбасі? Стріляють. Вбивають? Вбивають. Ми не можемо робити вигляд, і сказати, що ми дотримуємося режиму тиші, а вони стріляють, а ми ось такі добрі, що ми дотримуємося тиші. На кожен постріл має бути відповідь", – цитує Кравчука "Інтерфакс-Україна".

Крім того, голова української делегації в ТКГ заявив, що "наші недруги в Україні, які їдуть в Кремль, для того, щоб домовлятися з Путіним, як заважати Україні будувати незалежну державу, повинні відповідати перед українським народом і законом".

Близько 10-ї ранку 14 лютого під час переміщення в районі Новолуганського з метою перевірки несення служби та зміни військовослужбовців на вогневих позиціях внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої отримали поранення, несумісні з життям, троє військових: капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження). Бійці загинули на місці.

Зеленський доручив провести розслідування щодо загибелі військових на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: