fbpx
Сьогодні
11:38 13 Лют 2021

В Україні 64 населені пункти залишилися знеструмленими через непогоду

Фото Reuters

У ніч з 12 на 13 лютого через складні погодні умови знеструмлено 64 населених пункти у 7 областях. До відновлення електропостачання залучили бригади обленерго.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Так, через спрацювання систем автоматичного захисту ліній електропередач 20 населених пунктів знеструмлено на Львівщині, 15 — у Чернівецькій області, 11 — у Тернопільській. Також 10 у Дніпропетровській та по 2 у Кіровоградській та Одеській областях.

Рятувальники передають від "Укравтодору", що проїзд дорогами загального користування забезпечують завдяки роботі дорожньої снігоприбиральної техніки. Водночас залишається обмеженим рух великовагового та великогабаритного транспорту на окремих ділянках автодоріг Волинської та Івано-Франківської областей.

Для розчищування доріг від Служби автомобільних доріг залучали понад 1 690 людей та 1 420 одиниць техніки. Підрозділи ДСНС протягом доби вивільнили зі снігових заметів 520 транспортних засобів (з початку негоди — понад 1 310), у тому числі 26 карет швидкої медичної допомоги та 16 автобусів.

Також рятувальники вчора, 12 лютого, надали допомогу 980 людям (з початку негоди — понад 2 220). Також від початку складних погодних умов вони прибрали 20 повалених дерев. Від ДСНС залучали 1 025 людей та 300 одиниць техніки.

На в'їздах до Києва продовжують функціонувати 8 пунктів обігріву ДСНС. Координацію дій з ліквідації наслідків негоди здійснюють штаби облдержадміністрацій та "Укравтодору".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: