fbpx
Сьогодні
16:06 13 Лют 2021

10-річна дівчинка зі Львова зібрала 30 тисяч YouTube-підписників завдяки оголошенням на стовпі. Соцмережі запустили флешмоб

Українка, яка знімає відео про тварин на YouTube, зібрала за кілька днів понад 30 тисяч підписників. 10-річна дівчинка зі Львова стала зіркою, розмістивши оголошення про свій канал "Природа ТБ" на стовпі.

Користувачка Twitter із ніком "Сонькоу" сфотографувала його і виклала у себе на сторінці. Звідти й почалася хвиля популярності дівчинки.

Дівчинка уточнила, що в день, коли вона опублікувала фото оголошення, у каналу було 13 підписників. Після цього в соцмережах запустили флешмоб на підтримку авторки, на акаунт почали підписуватися користувачі соцмережі, і станом на 13 лютого кількість фоловерів сягнула 30 тисяч.

Власниця облікового запису викладає там відео із домашніми тваринами. Зокрема, там є ролики з рудим котом, папугою, цуценям і курками.

Деякі відео набирають по кілька тисяч переглядів, користувачі активно коментують і лайкають ролики. Найпопулярніше на сьогодні відео – про те, як "кіт побився з курочкою" (понад 33 тис. переглядів).

Журналісти ТСН знайшли юну блогерку. Виявилося, що це 10-річна Віта із села Зимна Вода Львівської області. Відео дитина почала знімати, коли через пандемію коронавірусу школу перевели на дистанційне навчання – постійне сидіння вдома змусило дівчинку шукати собі заняття, ідеться в матеріалі журналістів. Канал для неї створив 15-річний брат.

Популярність дуже вплинула на дівчинку, розповіла її мати Ірина.

"На неї це дуже вплинуло, вона дуже щаслива. Вона сподівалася набрати хоча б тисячу підписників. Дуже зраділа, коли з'явився перший підписник, який прочитав оголошення на стовпі. Зараз вона така натхненна, думає над наступними відео, що знімати, хоче, щоб це було цікаво, і дуже боїться підвести своїх прихильників", – розповіла жінка.

Історія набула ще одного повороту. У соцмережах запустили другий флешмоб – користувачі публікують написані від руки оголошення із закликами підтримати дитину, а також підписуватися на їхні канали.

Намагаємося не відставати від останніх SMM-трендів!Контекст: https://bbc.in/3d44sL9

Posted by BBC News Ukrainian on Thursday, February 11, 2021

Тим часом нагадуємо, що на YouTube-каналі Укрпошти ми щовівторка проводимо вебінари, де навчаємо експортувати та…

Posted by Укрпошта on Friday, February 12, 2021

А вдруге така історія на фейсбуці спрацює? :))

Posted by Yarema Dukh on Thursday, February 11, 2021

#НАБУ проти корупції та всім серцем за проактивну молодь. Тому сьогодні разом із багатьма однодумцями підхоплюємо…

Posted by НАБУ on Friday, February 12, 2021

Запрошуємо підписатись на наш канал у Youtube.На цьому каналі ви побачите багато мальовничих відео про те, як ̶к̶і̶т̶…

Posted by Громадянська мережа ОПОРА on Thursday, February 11, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: