fbpx
Сьогодні
14:56 12 Лют 2021

"Таблеточки" запустили перший чат-бот для благодійних внесків у Viber

Благодійний фонд "Таблеточки" запустив перший в Україні чат-бот Viber, за допомогою якого будь-який користувач провідного додатка для обміну повідомленнями може зробити благодійний внесок на необмежену суму коштів безпосередньо на базі платформи.

Сьогодні рак – перша серед хвороб причина смертності у дітей старших одного року в усьому світі. В Україні щороку онкологічний діагноз ставлять понад 1000 дітей. Однією з провідних організацій з надання допомоги онкохворим дітям в Україні є благодійний фонд «Таблеточки», який майже 10 років працює над забезпеченням якісного лікування і захистом прав дітей та їх сімей. Для того, щоб полегшити процес переказу коштів, "Таблеточки" запустили чат-бот в найпопулярнішому додатку в країні – Viber.

За допомогою бота будь-хто охочий може зробити внесок на необмежену суму безпосередньо в месенджері, без переходу за посиланнями й переадресації на зовнішні джерела. Все, що необхідно зробити – прив'язати кредитну або дебетову карту до електронного гаманця мобільного телефону. Відразу після цього функція проведення оплати стане доступною. Вся інформація, пов'язана з платежами, є конфіденційною і зашифрована за замовчуванням всередині програми. Всі кошти, передані на рахунок фонду "Таблеточки", використовуються для надання допомоги онкохворим дітям та їх сім'ям, а також на забезпечення роботи організації. Чат-бот реалізований спільно з технологічним партнером БФ "Таблеточки" і Rakuten Viber – компанією Middleware Inc. (США) на базі технології Corezoid Hyperautomation Engine.

"Ми неймовірно вдячні Viber Україна і Corezoid за те, що допомагати дітям відтепер стане ще простіше і зручніше. Завдяки їм кожен користувач Viber, а це 98% власників смартфонів в Україні, зможе допомогти дітям буквально у три кліки завдяки чат-боту. А ще у нас з'явилася власна спільнота у Viber і ми станемо ще ближчі до супердрузів дітей. І до перемоги над дитячим раком. Адже коли найсучасніші технології об'єднуються з благодійністю – шансів у хвороби немає. Дякуємо! Далі буде!", – виконавчий директор фонду «Таблеточки», В'ячеслав Биков.

"Бачити те, як наші технології не тільки приносять користь людям у всьому світі, але й рятують і змінюють життя на краще – найвища нагорода і визнання роботи всієї команди. Фонд "Таблеточки" – перша благодійна організація в Україні, яка запустила свій чат-бот для збору коштів на базі нашої платформи. Сподіваємося, що надалі таких випадків буде більше, адже за допомогою Viber можна спілкуватися з мільйонами користувачів", – стверджує Даніела Іванова, директор з розвитку бізнесу Rakuten Viber в Європі.

Крім авторизованого чат-бота, "Таблеточки" запустили офіційну спільноту в Viber, де публікується актуальна інформація про роботу фонду, його підопічних, а також події й корисні факти як для сімей з онкохворими пацієнтами, так і для інших користувачів програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: