fbpx
Сьогодні
17:28 11 Лют 2021

Вірастюк заявив, що йде на вибори, бо йому запропонував Зеленський

Фото: cheline.com.ua

Кандидат у народні депутати від "Слуги народу" в окрузі №87 Василь Вірастюк отримав пропозицію балотуватися до Верховної Ради на довиборах від Президента Володимира Зеленського.

Як передає Укрінформ, про це Вірастюк сказав на брифінгу в четвер, 11 лютого.

"Це була пропозиція від Президента України. Я зустрівся… Звісно, я прийшов, послухав, у нас був діалог, у мене були певні пункти. Я розповів про своє бачення проблеми… побачив, що є відгук, і пішов приймати рішення", – розповів кандидат.

Вірастюк уточнив, що отримав відповідну пропозицію «протягом останнього тижня».

Крім того, він зазначив, що в разі обрання народним депутатом буде, зокрема, продовжувати займатися питаннями реабілітації ветеранів, а основною його метою є створення реабілітаційний центрів.

Вірастюк відзначив, що під час розмови з Президентом відчув підтримку і бажання працювати в цьому напрямку.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" висунула українського спортсмена та актора Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати в окрузі №87 в Івано-Франківській області.

Як відомо, на Івано-Франківщині балотуються також представник партії "За майбутнє" Олександр Шевченко (співвласник курорту "Буковель"), кандидатка від "Європейської солідарності" Маруся Звіробій (Олена Самбул) та представник "Свободи" Руслан Кошулинський.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: