fbpx
Сьогодні
11:35 11 Лют 2021

"Прийшов сюди допомагати людині, яка змінить усе", - Єрмак розповів про рік роботи на посаді глави ОП

English version here

Глава Офісу президента Андрій Єрмак написав пост про рік роботи на посаді керівника ОПУ та про працю Володимиром Зеленським. "Наш президент – мотиватор, який постійно заряджений сам і заряджає нас на щоденну роботу".

Про це він написав у фейсбуці.

"Рівно рік тому я почав працювати керівником Офісу Президента. Сьогодні робота триває. Свою річницю зустрічаю на Донбасі – приїхали сюди з Главою держави, нашою командою та міжнародними партнерами.

На початку своєї каденції президент доручив мені працювати над вирішенням найболючішого для кожного українця питання – над встановленням миру на Донбасі. І я вдячний за таку можливість. Це складне, але дуже важливе завдання. Наша спільна мета – це мир, повернення людей і наших законних територій.

З приходом Володимира Зеленського політика України була перебудована за новими принципами. Тепер фундаментом держави та її керівництва стали інтереси народу. Наш президент – мотиватор, який постійно заряджений сам і заряджає нас на щоденну роботу. Він власним прикладом показує, що значить невтомно працювати 24/7. Коли мене питають про плани або мотивацію, я завжди відповідаю, що прийшов сюди допомагати людині, яка змінить усе. І залишиться при цьому людиною.

За цей рік ми разом пройшли складний шлях. Ми побачили, що означає справжнє партнерство та підтримка. Сьогодні з нами на Донбас приїхали посли Німеччини, Франції, Канади, Великої Британії, Швеції та тимчасова повірена у справах США в Україні щоб на власні очі побачити, що Україна виконує всі взяті на себе в переговорному процесі зобов'язання. Наша держава ні на крок не відхиляється від європейського демократичного курсу", – написав глава ОП.

Андрій Єрмак додав: "Ми змогли провести масштабний обмін утримуваними особами, переформатувати ТКГ, підвищити статусність членів української делегації й поставити акцент на безпекових питаннях під час переговорів радників лідерів країн Нормандського формату. Ми посилили міжнародну коаліцію, почали роботу над «Кримською платформою», повертаючи таким чином у світовий порядок денний питання Криму.

За рік роботи на посаді я вкотре переконався, що Україна – це країна, де все тільки починається. Саме зараз кожен українець перебуває в ідеальному місці в ідеальний час. Не потрібно їхати в інші країни, щоб отримати такий бажаний розвиток. Всі можливості для цього є в нашій державі. Це був рік складних рішень, роботи нон-стоп у команді президента. Непрості, але цікаві часи.

Дякую всім, хто підтримує. Дякую всім, хто критикує та допомагає завжди бути в тонусі.Працюємо заради України!", – резюмував Єрмак.

Рівно рік тому я почав працювати керівником Офісу Президента. Сьогодні робота триває. Свою річницю зустрічаю на Донбасі…

Posted by Андрій Єрмак on Thursday, February 11, 2021

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: