fbpx
Сьогодні
10:04 10 Лют 2021

Аваков і Крістіна Квін обговорили проект "Поліцейський офіцер громади"

фото: МВС

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін під час зустрічі обговорили стан актуальної співпраці між МВС України та урядом США.

Як повідомляє МВС, особливу увагу сторони приділили успішній реалізації проекту "Поліцейський офіцер громади". Аваков зазначив, що цей проект стане новим рівнем надання якісних поліцейських послуг і системи захисту.

"Кожен українець у віддаленому селі має почуватися в безпеці. Офіцер поліції орієнтований на вирішення проблем безпеки саме своєї територіальної громади. Він доступний для населення, оскільки постійно знаходиться поруч з людьми", – сказав міністр.

У свою чергу Крістіна Квін висловила готовність і надалі підтримувати його реалізацію і інших проектів, які наразі впроваджуються спільно з МВС України.

Проект "Поліцейський офіцер громади" впроваджується з травня 2019 року. Сьогодні він реалізується в 16 областях України, де несуть службу 444 поліцейські у 273 громадах. Проект спрямований на поліпшення сприйняття суспільством Національної поліції України в невеликих містах і селах, надання можливості громадянам, які живуть у віддаленій місцевості, отримувати якісні поліцейські послуги.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: