fbpx
Сьогодні
09:27 09 Лют 2021

У Києві комунальники всю ніч прибирали сніг: Кличко просить водіїв скористатися громадським транспортом

фото: КМДА

Станом на 8 ранку опади з різною інтенсивністю тривають уже більше 30 годин. Цієї ночі снігопад був особливо інтенсивним. До рясних опадів додалися вітер і хуртовина.

Про це повідомляє КМДА.

Упродовж ночі працювали 459 одиниць спецтехніки та 246 працівників у складі 39 бригад з ручного прибирання, повідомляє КК «Київавтодор».

Магістральні вулиці чистили колони спецтехніки.

Через те, що опади не припиняються, розчищені дороги й тротуари швидко засипає знову. Тож дорожники прибирають автошляхи від снігу повторно.

у києві прибирають сніг

фото: КМДА

"За прогнозами, снігопад триватиме і в середу. Просимо не використовувати власні авто під час снігопаду, а також не лишати машини на узбіччях, у крайніх смугах доріг. За можливості, під час руху надавайте перевагу на дорогах спецтранспорту, який очищає вулиці".

Мер Києва Віталій Кличко вчора ввечері написав у соцмережах: "Дорожники та комунальні служби продовжують працювати в режимі нон-стоп. Вдень роботі колон значно заважає велика кількість машин на дорогах, а також автівки, припарковані на узбіччях та в недозволених місцях.

Іще раз звертаюся до водіїв: не виїжджайте завтра в місто приватним транспортом, а скористайтеся громадським. Також міська влада рекомендувала батькам, за можливості,  залишити дітей вдома – на дистанційному навчанні.

Комунальні служби роблять все можливе, щоб життєдіяльність міста не припинялася. Та наступні кілька днів будуть складними. Бо стихія не відступатиме", – пояснив мер.

прибирання снігу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: