fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 17:58 08 Лют 2021

У Києві запустили "Борисова їжа КОЛО тебе": ресторанні страви формату "one euro" з'явилися у магазинах біля дому

English version here

Співзасновник мережі "КОЛО" Сергій Войцеховський та ресторатор Дмитро Борисов на відкритті фуд-зони у магазині "КОЛО"

У мережі магазинів біля дому "КОЛО" запустили сервіс готових страв від відомого ресторатора Дмитра Борисова.

Презентація нової фуд-зони "Борисова їжа КОЛО тебе" відбулася у сьогодні у магазині "КОЛО" на Подолі, за адресою Спаська, 5.

Цей проект перша в Україні колаборація ресторанного бренду та рітейл-мережі. На полицях "КОЛО" уже представлені 60 страв-бестселерів "Gastrofamily" Дмитра Борисова. Це шаурма, бургери, пінца, мелти, котлети, том ям, шашлики, тірамісу та інші популярні позиції меню.

Презентацію проводив сам ресторатор Дмитро Борисов та співзасновник мережі "КОЛО" Сергій Войцеховський. Усім охочим роздавалися пончики бренду Борисова "БПШ".

пончики Дмитро Борисов магазини КОЛО

"Це рішення можна назвати інноваційним для нашого ринку, хоча в усьому світі можна знайти класну готову їжу від закладів у магазинах. Плануємо рости зараз у "КОЛО" вже 236 магазинів, і нам цікаво максимально наблизитися до кожного дому і офісу. А наступним етапом буде доставка від магазину "КОЛО" до покупця. Доставляти будемо максимально швидко протягом 15 хвилин. Усі наші гіпотези і плани перевіримо за цей квартал і зрозуміємо, що саме потрібно ставити в пріоритет", заявив Дмитро Борисов.

"Зараз запускаємо флагманські пілотні версії і по них побачимо, що треба враховувати: асортимент, сервіс, процеси. Після цього будемо приймати рішення масштабувати проект. Маємо глибоке бажання зробити так, щоб у всіх магазинах "КОЛО" була їжа Дмитра Борисова для всіх наших покупців", прокоментував співзасновник мережі "КОЛО" Сергій Войцеховський.

Цього тижня корнери сервісу "Борисова їжа КОЛО тебе" відкриються у магазинах "КОЛО" у бізнес-центрі "Парус (вулиця Мечникова, 2, відкриття 9 лютого) та на Позняках (вулиця Драгоманова, 2в, відкриття 12 лютого). Згодом проект планують розширити його на всю мережу "КОЛО".

За словами Дмитра Борисова, цінова політика колаборації one euro формат, тобто коли за чек до 5 євро можна отримати декілька страв. Середня ціна "Борисової їжі" у "КОЛО" 60 грн. За 59 грн, наприклад, можна придбати повноцінну порцію том яму з тигровими креветками і рибою як у ресторані.

Дмитро Борисов магазини КОЛО

Особливість заморожених страв від Дмитра Борисова у мережі "КОЛО" в тому, що за смаком та якістю вони не поступаються ресторанним аналогам від Борисова. Страви заморожують методом шокової заморозки це заморозка за температури нижче -40 градусів за Цельсієм, завдяки чому, за словами ресторатора, не відбувається кристалізація всередині тканин і не руйнується структура самого продукту. Це спосіб, який, наприклад, використовують у Японії для заморозки риби. 

Тепер у "КОЛО" можна придбати готові страви від Борисова:

  • приготовані на місці персоналом
  • холодні страви, що можна розігріти на місці за хвилину
  • заморожені страви для приготування вдома

Все меню та актуальні акції – в спеціально-запущеному боті "Їжа Борисова КОЛО тебе"

Нагадаємо, магазини біля дому "КОЛО" запрошують малий і середній бізнес до нових партнерств

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: