fbpx
Сьогодні
14:01 08 Лют 2021

У Львові 30 см снігу: Садовий закликав жителів допомогти прибрати місто від снігу

Львівські чиновники вийшли чистити вулиці від снігу фото: zaxid.net

Міський голова Львова Андрій Садовий закликає львів'ян прибирати сніг поблизу своїх домівок. За його словами, у місті випало більше 30 см снігу.

Про це він написав у фейсбуці.

«За добу у Львові випало більше 30 см снігу. Це стихія. Вона не запитує і не обирає, куди падати, а куди – ні. Для комунальних служб пріоритет – головні магістралі, адже саме тут є найбільша небезпека аварій. Лише після цього говоримо про міжбудинкові дороги та вулиці. Давайте не забувати про співвідповідальність за своє майно і побут. Як мешканець Львова я вчора і сьогодні разом зі сім'єю розчистив територію біля свого будинку. У такій ситуації це нормально і так може зробити кожен», – написав Садовий.

Більшість скарг на «гарячу лінію» стосовно прибирання стосуються територій, які знаходяться під відповідальністю ОСББ та управляючих компаній, каже міський голова. Близько 20% будинків взагалі не уклали угоди із обслуговуючими компаніями.

Пізніше Садовий написав, що сьогодні о 15:00 всі працівники міської ради вийдуть на прибирання.

"Прохання до мешканців, ОСББ, управляючих компаній та власників підприємств організуватись і розчистити сніг біля ваших територій та помешкань… Складна ситуація потребує нестандартних рішень. До зустрічі на наших вулицях", – написав мер.

Нагадаємо, Львівщину накрив циклон, який приніс сильний сніг, хуртовину та ожеледь. Синоптики закликають водіїв та пішоходів бути дуже уважними та обережними і не покидати домівок без нагальної потреби.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: