fbpx
Сьогодні
21:07 07 Лют 2021

Нардеп Гончаренко заявив, що США потрібно долучити до переговорного процесу щодо Донбасу

Фото: v-variant.com.ua

Народний депутат України Олексій Гончаренко заявив, що США потрібно долучити до переговорного процесу щодо Донбасу.

Про це він сказав в інтерв'ю "Східному варіанту", відповідаючи на питання журналіста.

"У світі є єдина сила, яка за військовими можливостями, економічними багаторазово перевершує Російську Федерацію. Це США. Тому ми повинні максимально використовувати та залучати їх як союзників в тому, щоб повернути нашу територіальну цілісність України, це очевидно. Ми повинні їх максимально підтягувати до цього процесу, в цьому немає сумнівів", — пояснив Гончаренко.

Також, нардеп нагадав, що ключі від миру знаходяться в Москві.

"Ключі від миру, на жаль, знаходяться не в Україні, а в Москві, тому що цю війну почала Російська Федерація і веде її Путін, це очевидно. Якщо він погодиться зупинити війну, то її можна зупинити ось в цю секунду, хоч завтра. Потрібно просто вивести російські війська, найманців, повернути територію під контроль України.

Звичайно, пройде не один рік такого врегулювання і багато ран потрібно залікувати. Ран у вигляді знищеної інфраструктури та найголовніше — ран в людських серцях, це найважчі рани. Це все можна зробити, головне щоб дійсно війна закінчилася. На жаль, наш єдиний механізм в цьому напрямку — це санкції сьогодні. Це відстоювати Україну, робити її кращою. Я вірю, що чим успішнішою буде Україна, тим швидше закінчиться ця агресія і Росія забереться з Донбасу. А потім і з Криму", — пояснив Гончаренко.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні ООС поранили чотирьох і убили двох солдат ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: