fbpx
Сьогодні
14:50 07 Лют 2021

Геращенко заявила, що завдяки розведенню бойовики отримали можливість мінувати територію у "сірій зоні"

Внаслідок розведення військ на лінії зіткнення знову утворилася сіра зона, куди безперешкодно заходять диверсійно-розвідувальні групи ворога і встановлюють вибухові пристрої.

Про це пише на своїй сторінці у мережі Facebook співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко.

"ДРГ встановлюють закладки і міни, й ми нерідко несемо втрати саме в місцях розведення. Українська Армія заплатила надто високу ціну, аби ліквідувати так звані сірі зони, крок за кроком звільнюючи нашу землю", – зазначає співголова фракції.

"За часів президенства Зеленського ми тільки відходили вглиб. Сьогодні знову втрати на фронті. Пишуть, що в одного загиблого воїна тільки вчора народився син. Це неможливо спокійно сприймати… Щотижня Україна втрачає героїв. І це найбільший цинізм – називати їхні смерті "поодинокими випадками" тільки тому, що їх вбили зі стрілковоі зброї чи мінами, а не "Градами", – пише Геращенко.

На її переконання, нинішня влада займається виправданням убивств, "заколисуючи світ заявами, що на Донбасі все добре, замість кричати про кожне порушення тиші, кожного загиблого і пораненого, змушуючи Росію відповідати".

Нагадаємо, за минулу добу в зоні ООС поранили чотирьох і убили двох солдат ЗСУ.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: