fbpx
Сьогодні
21:11 06 Лют 2021

Ткаченко пояснив, чому санкції РНБО оминули канал "Наш"

Міністр культури та інформації Олександр Ткаченко заявив про відсутність підстав для закриття телеканалу "Наш".

Про це він заявив у інтерв'ю Обозреватель.

За його словами, наразі у РНБО немає відповідних документів, аби застосувати проти телеканалу "Наш" санкції, який запровадили проти ZiK, NewsOne і 112 Україна.

"По-перше, на телеканал "Наш" не треба йти натовпом і з'ясовувати стосунки силою. По-друге, рішення РНБО було ухвалено на підставі певних документів, наданих правоохоронними органами. Очевидно, подібних документів із приводу телеканалу "Наш" наразі немає", – сказав Ткаченко.

Він додав, що інформаційний простір потрібно очищати, а не зачищати.

"Неможливо всіх заборонити. Можливо лише мати правила, з огляду на які варто вибудовувати не тільки роботу медіа, але й стосунки між людьми", – зазначив Ткаченко.

Власником телеканалу "Наш" є політик Євгеній Мураєв.

Як повідомлялося, Зеленський на 5 років ввів санкції проти соратника Медведчука Козака та його телеканалів. Це рішення Зеленський назвав важким.

Окрім того, РНБО своїм рішенням заблокувала компанію, на яку зареєстровано 7 приватних бортів, включаючи і особистий літак Козака.

У відповідь ОПЗЖ заявила, що розпочинає процедуру імпічменту щодо Зеленського.

4 лютого Міністерство культури та інформаційної політики надіслало офіційного листа до адміністрації YouTube, аби ті заблокували підсанкційні телеканали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: