fbpx
Сьогодні
Промо 17:43 05 Лют 2021

Як виїхати у відпустку і бути спокійним за свою квартиру

Відпустка – це завжди довгоочікувана подія, що має на увазі відпочинок, туризм та поїздки в далекі країни. Але разом з тим, це період високих ризиків, пов'язаних з порожнім житлом. Залишаючи свій будинок навіть на два-три дні, слід перевірити, чи виключені з розеток всі прилади і домашня техніка, перекрити водопровід і газопровід, замкнути двері на всі замки.

У ряді випадків подібних заходів може виявитися досить для того, щоб запобігти можливим неприємностям, але разом з тим подібні заходи не можуть гарантувати збереження квартири. Для того, щоб захистити себе від проблем і мінімізувати завдані збитки від втрати або псування майна, слід вдатися до страховки свого житла на період відсутності.

Наявність страхового поліса не зможе зробити який-небудь вплив на сам факт настання страхового випадку, але, якщо він є, це сприяє отриманню фінансової компенсації, і таким чином частково покриває завданий збиток. У компанії «Альфа Страхування» можна застрахувати житло від найбільш поширених страхових випадків, умовно розподілених за такими категоріями, як:

  1. Стихійні лиха, удар блискавки, вибух.
  2. Ризики, пов'язані з пожежею, проведенням і коротким замиканням.
  3. Аварії, пов'язані з сантехнікою, і їх наслідки, затоплення сусідів.
  4. Шахрайство, крадіжка, грабіж, підпал.

На період відпустки застрахувати можна не тільки своє постійне житло, включаючи все що знаходиться в ньому майно, а й котеджі і дачі, а також те рухоме майно, яке в них знаходиться.

Як виїхати у відпустку і бути спокійним за свою квартиру

В даний час набирає популярність майнове страхування від крадіжок, псування майна, нанесення шкоди зловмисниками і хуліганами, стихійних лих, затоплення, повені, землетрусів і обвалів, вибухів, пожеж. Більш розгорнуту інформацію про кожного із згаданих вище випадків можна отримати на сайті компанії «Альфа Страхування».

Страхова практика свідчить про те, що подібні заходи не виявилися зайвими перед будь-якою поїздкою, в тому числі – у відпустку або туристичну подорож, оскільки в цей момент через від'їзду господарів відсутня повноцінний контроль за житлом і майном. Наявність в будинку системи відеоспостереження, пожежної та охоронної сигналізації не може гарантувати відшкодування шкоди в тому випадку, якщо збиток вже завдано. У цьому може допомогти лише своєчасна страховка квартири.

Крім сказаного, важливим приводом для того, щоб оформити страховку є сезонна зміна місця проживання – переїзд в теплий період на дачу або в заміський будинок. Основне житло в цей період залишиться без належного нагляду, що тягне за собою різні додаткові ризики. Страховий поліс гарантує відшкодування збитку в страхових випадках, що дозволить на відпочинку уникнути зайвих хвилювань. У той же час після закінчення літнього відпочинку варто вдатися до страховки своїй літній резиденції.

Звернувшись в компанію СК «Альфа Страхування», можна гарантовано розраховувати на швидке і якісне страхування на вигідних умовах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: