fbpx
Сьогодні
17:55 05 Лют 2021

У РНБО розповіли про агентуру Росії

Фото: ukraina24.segodnya.ua

В Україні активно працює агентура Росії, заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Про це пише "Україна 24".

"На превеликий жаль, на території нашої країни ще з 1991-х часів, я вважаю, що ми зробили велику помилку. Коли ми не закрили на вулиці Банковій хрест-навхрест Службу безпеки, КДБ, а перейменували в Службу безпеки України, залишили тих самих працівників. Це дуже і дуже небезпечно. Наслідки ми пожинаємо до цього часу. Агентура Російської Федерації сьогодні на нашій території просто шалена", — сказав він.

За словами Данілова, в Україні йде шпигунська війна.

"Тому у нас йде, скажімо так, не тільки війна гаряча, яка є на території Донецької та Луганської області, окупованій Російською Федерацією. У нас є інформаційна війна. І в нас є ще, скажімо так, так звана шпигунська війна, яку вони ведуть щодня. Ми її нібито не помічаємо, але ми відчуваємо це на собі, на своїй шкурі щодня, те, що вони, як казав класик, працюють. І це для нас дуже і дуже небезпечно", — сказав він.

Як повідомлялося, Зеленський на 5 років ввів санкції проти соратника Медведчука Козака та його телеканалів. Це рішення Зеленський назвав важким.

Телеканали заявили про "намір боротися за своє право мовити для українців і бути в ефірі".

Окрім того, РНБО своїм рішенням заблокувала компанію, на яку зареєстровано 7 приватних бортів, включаючи і особистий літак Козака.

У відповідь ОПЗЖ заявила, що розпочинає процедуру імпічменту щодо Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: