fbpx
Сьогодні
20:16 05 Лют 2021

Антимонопольний комітет дозволив Буткевичу придбати компанію з нафтогазовими площами в Одеській області

Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ "Трайдент Геоінвест України" співвласника мережі АТБ Геннадія Буткевича отримати контроль над ПрАТ "НВК "Укрнафтінвест" (UNI), що володіє ліцензіями на розробку Білоліської і Алібейсько-Трапівської нафтогазових площ (обидві – Одеська область)

Згідно з повідомленням на сайті АМКУ, відповідний дозвіл видано 4 січня, передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, у 2019 році інтерес до покупки "Укрнафтінвест" Лідії Черниш і Леоніда Козаченка проявляла Regal Petroleum, мажоритарним власником якої є Вадим Новинський.

Regal відзначала, що після оцінки незалежним експертом запасів доведених резервів (1P) власникам UNI буде сплачена сума до $ 30 млн, ще $ 9 млн буде виплачено після закриття угоди, ще $ 1 млн – при дотриманні певних умов. В якості забезпечення платежу до $ 30 млн Regal буде передано 25% акцій UNI.

У той же час навесні 2020 року Regal Petroleum повідомила, що сторонам не вдалося досягти остаточної домовленості про продаж "Укрнафтінвест".

"Укрнафтінвест" за підсумками 2018 року скоротила чистий збиток на 39,1% в порівнянні з 2017 роком – до 739,1 тис. грн при незначному доході. Вартість активів компанії на кінець 2018 року становила 178,897 млн ​​грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: