fbpx
Сьогодні
22:50 04 Лют 2021

У зоопарку на Чернігівщині тигр загриз працівника

У Менському зоопарку на Чернігівщині тигр під час годування загриз працівника. Керівництво зоопарку заявляє, що загиблий порушив правила безпеки.

Про це повідомили в Нацполіції Чернігівської області.

За даними правоохоронців, тигр напав на 48-річного співробітника, коли той збирався нагодувати тварину. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події до приїзду медиків.

У коментарі «Суспільному» директорка зоопарку Зинаїда Максименко заявила, що загиблий чоловік був завідувачем секції диких тварин і вже 12 років працював у зоопарку.

«Він не дотримався правил безпеки. Відчинив двері, зайшов до тигра, не прикривши їх. Треба заходити вдвох, а він чомусь зайшов сам. Навіть сама не знаю чому, він у нас з 2009 року працював», – сказала директорка.

За словами Максименко, у загиблого залишилася сім'я та дорослий син.

Наразі правоохоронці відкрили провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою на виробництві, що спричинило смерть людини.

Санкція цієї статті передбачає обмеження волі до 5 років або позбавлення волі до 8 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: