fbpx
Сьогодні
18:35 04 Лют 2021

У Порошенка вирішили висунути Сущенка в народні депутати на Черкащині

«Європейська Солідарність» ухвалила рішення висунути колишнього політв'язня, журналіста Романа Сущенка кандидатом в народні депутати, щойно будуть оголошені довибори на Черкащині.

Про це повідомив лідер партії, народний депутат Петро Порошенко у своєму Телеграмі.

"Фракцію «Європейської Солідарності» у Верховній Раді називають «спецназом опозиції». І справді, наші депутати — це люди без страху і докору, які готові відстоювати Україну будь-де: у сесійній залі, чи у ПАРЄ, навіть на полі бою.

І саме такою людиною, без сумніву, є Роман Сущенко. Людиною, яка пройшла російські катівні, яка боролася за Україну навіть у безнадійній, здавалося б, ситуації. Роман став символом боротьби за Україну, яку підтримав увесь світ.

Вважаю, що досвід Романа допоможе нашій парламентській боротьбі з російською «п'ятою колоною». Хочу окремо наголосити, Роман одразу ж влився у нашу команду, і можна точно сказати, що він — наша людина, а «Європейська Солідарність» — його і ваша партія. І на місцевих виборах завдяки Роману довіра на Черкащині до «Європейської Солідарності» зросла вдвічі.

Сьогодні він очолює наш партійний осередок, працює над розбудовою і очищенням партії, його обрали першим заступником Голови обласної Ради. Роман добре знає проблеми Черкаського краю й тому принесе багато користі в парламенті в тому числі і мешканцям області.

Саме завдяки таким людям як Роман авторитет та підтримка партії зростають і – переконаний – й далі зростатимуть. Ми маємо ще раз продемонструвати, що «Європейська Солідарність» є не тільки єдиною опозиційною проукраїнською і проєвропейською силою, а й єдиною проукраїнською і проєвропейською альтернативою цій владі. Силою, яка може не тільки говорити про свої здобутки та перемоги в минулому, а й про свої здобутки та перемоги сьогодні та в майбутньому", – зазначив Порошенко.

Нагадаємо, 29 січня Володимир Зеленський призначив Олександра Скічка главою Черкаської ОДА. Він складе мандат нардепа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: