fbpx
Сьогодні
11:30 04 Лют 2021

Дубінського видалили з сайту київської обласної організації "Слуга народу", яку він очолював

Народний депутат Олександр Дубінський зник із переліку голів обласних організацій "Слуга народу" на сайті партії.

Це помітив громадський активіст Сергій Стерненко, про що написав у Telegram.

Наразі на сайті відсутня не лише інформація про Дубінського, а й загалом про осередок партії на Київщині.

Попри його виключення із парламентської фракції офіційно про його усунення з посади голови партійного осередку в Київській області наразі не йшлося.

Раніше стало відомо, що Дубінського виключили з лав "Слуги народу".

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський на засіданні фракції просив "слугу народу" Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, вийти з фракції, але той відмовився. Суперечка на підвищених тонах тривала пів години. Президент зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався із Деркачем, бо Деркач – агент ФСБ. Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", і що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а "шабунята й соросята" його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського на адресу "Центру протидії корупції" назвав дитячими, пояснивши що "це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати". Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: