fbpx
Сьогодні
20:57 02 Лют 2021

У ТКГ заявили, що Росія ховає "Мінськ", змушуючи Україну відмовитися від переговорів по Донбасу

Російська делегація в Тристоронній контактній групі по Донбасу вчергове перетворила засідання політичної підгрупи на фарс.

Про це повідомив член української делегації в ТКГ Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

«Засідання ТКГ, схоже, остаточно втратили будь-який сенс. Сьогоднішню зустріч політичної підрупи, як і кілька попередніх, росіяни перетворили на фарс. Без узгодження з українською стороною до відеозв'язку підключали якихось людей – незрозуміло кого і незрозуміло звідки. Звичайно ж, в таких умовах ніякого конструктивного обговорення бути не могло. Весь час пішло на перепалки і суперечки», – написав він.

За словами Казанського, такими діями Росія «ховає Мінськ».

«Росія просто ховає «Мінськ», намагаючись відверто хуліганськими витівками змусити Україну відмовитися від переговорів. Вийти навіть з таких переговорів Україна не може – зрозуміло, що росіянам тільки цього і треба. Але і продовжувати переговори, коли протилежна сторона вже відмовилася від Мінських угод і офіційно проголошує своєю метою завоювання нових територій України, теж буде безглуздою тратою часу», – пише Казанський.

Також він вважає, що криза навколо Мінських угод можна вирішити тільки в тому випадку, якщо в переговори втрутяться західні країни.

Як повідомлялося, на Донбасі снайпер убив українського військового.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: