fbpx
Сьогодні
13:43 02 Лют 2021

Бабак Тимко "напророкував" ранню весну для України

English version here

Фото: медіагрупа "Об'єктив"

Степовий бабак Тимко III, який живе на біологічній станції Харківського національного університету ім.Каразіна в селі Гайдари, не побачив власної тіні. Це витлумачили, як передбачення ранньої весни.

Про це пише УП.

Надія Токарська, яка доглядає бабака, зазначила: "Весна буде рання, але це не означає, що через тиждень – два, а треба трошки почекати. Через шість тижнів буде тепло".

Окрім того, бабак також передбачив кращі методи для боротьби з коронавірусом. Перед ним поставили порожню місткість з написом "Вакцина" (як пояснили організатори прогнозу, вона символізує вакцину, яка ще відсутня в Україні), спортивні снаряди, які символізують заняття спортом, фрукти (здорове харчування), сало з часником (традиційний український рецепт зміцнення імунітету), космічний апарат з написом "На Марс" і іграшкового почекуна з написом "Витримка". Тимко спочатку побіг до спорту, а потім до почекуна.

День бабака

Фото: медіагрупа "Об'єктив"

"Значить, ми не забуваємо про здоровий спосіб життя, займаємося спортом і гуляємо на повітрі, не забуваємо про витримку", – витлумачила другий прогноз Тимка IIІ Токарська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: