fbpx
Сьогодні
20:48 02 Лют 2021

В Амстердамі перенесуть Квартал червоних ліхтарів із центру міста, щоб зменшити кількість туристів

Влада Амстердама погодила рішення перенести Квартал червоних ліхтарів, у якому надають секс-послуги, з центру міста в іншу його частину. Так хочуть боротися з великою кількістю туристів.

Про це повідомляє The Guardian.

Політичні партії підтримали пропозицію очільниці Амстердама Фемке Халсеми перенести Квартал червоних ліхтарів далі від центру. Секс-працівникам запропонують переїхати з району Де Валлен у новий побудований центр, але поки не вирішили, де саме його розмістять.

Міська влада вже довгий час лобіювала закриття кварталу й зараз отримала широку підтримку різних політичних партій. Крім закриття Кварталу червоних ліхтарів, Халсема пропонує закрити вікна публічних будинків, щоб вони менше привертали уваги туристів.

https://rubryka.com/wp-content/uploads/2021/02/2-5.jpg

Водночас у відповідь на пропозицію про перенесення публічних будинків лобістська група Red Light United заявила, що 90% зі 170 опитаних секс-працівниць заявили, що хочуть продовжувати працювати на вулицях Сінгел та Де Валлен. Один із членів групи заявив, що недоліком перенесення борделів є те, що клієнти не знатимуть, де шукати секс-працівниць.

Закриття Кварталу Червоних ліхтарів — одна з частин плану, метою якого є зробити центр Амстердама «знову придатним до життя». Столиця країни потерпає від великої кількості туристів, що заважає місцевим жителям. Так, нещодавно влада міста ініціювала заборону продажу канабісу іноземним туристам.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: