fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 14:13 01 Лют 2021

Українська співачка Анна Буткевич шукає нову пісню

Відома українська співачка і актриса Анна Буткевич закликала композиторів, поетів і музикантів допомогти їй з новою вау-піснею.

Про це Анна Буткевич заявила в інтерв'ю для "Рубрики".

Попередній кліп співачки "Без одруженого" вже зібрав майже 2 мільйони переглядів. Займався постановкою режисер Семен Горов. Кліп викликав резонанс, в ньому навіть є епізод з партією "Слуга народу".

А в грудні пройшла прем'єра нової пісні Анни Буткевич "Хочу бути слабкою". В її основі тож цілий міні-фільм з сюжетом. "Тема кліпу — новорічна і навіть трохи казкова. Тому що дуже хотілося розповісти, про що мріють сильні жінки. Адже кожна з нас може і повинна дозволяти собі бути слабкою і беззахисною, а ще вірити в чудеса", розповіла в інтерв'ю співачка.

Тепер же Анна Буткевич в пошуках нової пісні, яка буде цікава її слухачам.

"Хочу звернутися до авторів пісень — музикантам, композиторам, поетам — у мене немає наступної пісні! Хочу в березні випустити круту пісню, і шукаю її. Пишіть мені в дірект Інстаграма — я слухаю все", — заявила вона.

"Я співаю про те, що хвилює мене, моїх подруг, і роблю це для всіх тих жінок, які схожі на мене. Хоча, напевно, я співаю трохи і для чоловіків. Може бути, їм стане зрозуміліше, чого ми насправді хочемо", розповіла Анна Буткевич.

Читайте повну версію інтерв'ю: "Головне — бути чесною". Анна Буткевич про те, навіщо сильній жінці фотографуватися для Playboy, благодійні мільйони в АТБ і бургери для ЗОЖ.

Анна Буткевич

Нагадаємо, нещодавно DZIDZIO в інтерв'ю бліц-шоу "Без Гриму з Анною Буткевич" розповів, з ким із політиків заспівав би дуетом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: