fbpx
Сьогодні
17:24 01 Лют 2021

Стало відомо, які законопроекти і кадрові питання "Слуги народу" розглянуть сьогодні на фракції

Сьогодні у КВЦ "Парковий" народні депутати політичної партії "Слуга народу" зберуться на засідання фракції.

На ній буде обговорений законопроєкт про систему громадського здоров'я (№4142), оголошено результати голосування щодо виключення Олександра Дубінського зі складу фракції, а також буде підняте питання відставки Голови Комітету з питань аграрної та земельної політики Миколи Сольського. Це стало відомо журналістам "Рубрики" з власних джерел.

Законопроєктом №4142 пропонується ввести на законодавчому рівні поняття «громадське здоров'я» як сферу знань та організовану діяльність щодо зміцнення здоров'я, запобігання хворобам і збільшення тривалості життя, а також визначити при цьому суб'єктів правовідносин у системі.

Авторами ініціативи є народні депутати Лада Булах, Оксана Дмитрієва, Вікторія Вагнєр, голова профільного комітету Михайло Радуцький.

Також запланований розгляд кадрових питань.

Передбачається доповідь членів Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики та самого голови Комітету Миколи Сольського. Раніше члени аграрного комітету Верховної Ради 27 січня проголосували за висловлення недовіри голові комітету нардепу Миколі Сольському.

Мотивацією стала низька ефективність роботи комітету і лобізм окремих законів. Підтримали рішення більшість членів комітету. Тепер Микола Сольський повинен бути відсторонений від посади.

А також на фракції оголосять результати голосування щодо виключення Олександра Дубінського зі складу депутатської фракції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: