fbpx
Сьогодні
14:12 01 Лют 2021

Народний депутат заснував першу всеукраїнську недержавну мережу освітніх та культурних центрів: що буде в "Гончаренко центр"

Фото: Гончаренко Центр education and culture

Народний депутат від "Європейської Солідарності" ініціював відкриття безкоштовних освітньо-культурних центрів у невеличких містах України. Перші центри вже з'явилися у Подільську та Балті. Найближчими днями планується відкрити такі центри ще у 8 містах — від Івано-Франківська до Донеччини.

У "Гончаренко центрах" будуть безкоштовно викладати англійську, передбачений окремий курс для підготовки ЗНО з англійської для підлітків та курс фінансової грамотності, освітні та культурні заходи, будуть реалізовувати програми з профорієнтації тощо.

"Головне багатство країни – це не природні ресурси, не золото, не родюча земля чи інфраструктура. Головним багатством в 21 столітті є люди. Людський капітал цінніший за нафту чи газ, а освічені люди здатні робити видатні речі та бути вільними і успішними. Відповідно, вкладатися в якісну освіту і культуру ― це наш шанс здійснити економічний ривок. Саме тому я разом з командою заснував першу всеукраїнську недержавну мережу освітніх та культурних центрів. Наша місія – якісна, сучасна та доступна освіта для кожного українця", – розповів Гончаренко у своєму Facebook.

Що буде у Гончаренко центрі:

  • курси англійської для дітей та дорослих. Вже розпочата робота з проектом «Ви.мова»
  • окремий курс для підготовки до ЗНО для підлітків, щоб кожна талановита дитина мала можливість потрапити в омріяний університет
  • курс фінансової грамотності
  • програми з профорієнтації для підлітків
  • освітні та культурні заходи, які ініціюватимуть у громаді

"Ми готові допомогти з організацією та реалізацією ваших ідей на нашій базі. Наприклад, привезти цікавого спікера. Важливо, що всі ці заходи будуть безкоштовними для відвідувачів. Акцент у проекті ми зробили на невеликі міста. Всього найближчими днями з'явиться 10 центрів. Почали ми з Подільська та Балти на Одещині", – додав Гончаренко.

Стежити за "Гончаренко центрами" та подіями у них можна на спеціальній Facebook-сторінці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: