fbpx
Сьогодні
19:03 31 Січ 2021

В ОАЕ перетворять полігон побутових відходів на СЕС потужністю 120 МВт

Компанія Masdar, один з провідних розробників проєктів сонячної енергетики у світі, і компанія Bee'ah, що працює в області екологічного менеджменту створили спільне підприємство Emirates Waste to Energy Company, яке побудує сонячну електростанцію потужністю 120 МВт на полігоні побутових відходів в Шарджі, Об'єднані Арабські Емірати.

Про це інформує RenEn.

Парк збудують в три етапи на вершині полігону Біа Аль Садж, недалеко від комплексу управління відходами Bee'ah's.

Це перший проект, коли звалище в ОАЕ буде перетворене на сонячну електростанцію. Першу фазу будівництва планують завершити до 2023 року. Спільне підприємство буде відповідати за фінансування, проектування, закупівлю матеріалів і будівництво стації, а також надаватиме послуги з експлуатації та обслуговування в рамках 25-річного договору.

«Цей проект підкреслює, як ми можемо використовувати закриті звалища для виробництва чистої енергії, одночасно підтримуючи цілі ОАЕ в галузі відновлюваної енрегетики і цілі ООН у сфері сталого розвитку, – заявив Мохамед Джаміль Аль Рамахі, головний виконавчий директор Masdar. – Ми переконані, що цей проект може стати прикладом для інших полігонів в регіоні».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: