fbpx
Сьогодні
10:36 31 Січ 2021

Ізраїль вакцинував 1/3 населення проти COVID-19

Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю повідомило, що вже близько третини населення країни вакциновано від коронавірусу.

Про це пише DW.

Згідно з оприлюдненими в суботу, 30 січня, даними відомства, близько трьох мільйонів ізраїльтян отримали першу дозу вакцини проти коронавірусу, а майже 1,7 мільйона осіб вже двічі отримали щеплення від COVID-19.

В Ізраїлі кампанія з вакцинації населення від коронавірусу розпочалася шість тижнів тому й за часткою вакцинованих жителів до загальної кількості населення Ізраїль уже вибився в світові лідери. Попри такі високі темпи проведення щеплень, у країні й досі спостерігаються досить значні показники зараження коронавірусом. Упродовж останніх 24 годин було зафіксовано 6435 нових випадків зараження. Особливо високі показники поширення інфекції в Ізраїлі спостерігаються серед ультраортодоксального єврейського населення, а також серед арабського населення.

Протягом останніх трьох тижнів в країні діє локдаун, який однак завершується 1 лютого. Тим часом міністерство охорони здоров'я Ізраїлю наполягає на подовженні суворих протиепідемічних заходів у зв'язку з високим рівнем захворюваності. Рішення щодо можливого подовження локдауну мають ухвалити 31 січня. Утім, з огляду на нинішню урядову кризу, є побоювання, що подовження локдауну не буде.

Рубрика:
Здоров'я Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: