fbpx
Сьогодні
16:22 30 Січ 2021

У РФ "знайшовся" власник скандального палацу Путіна

Російський мільярдер Аркадій Ротенберг заявив, що є власником маєтку в Геленджику, який в розслідуванні опозиціонера Олексія Навального назвали палацом президента Росії Володимира Путіна.

Про це Ротенберг заявив у інтерв'ю Telegram-каналу Mash.

За його словами, він є бенефіціаром палацу і хоче там зробити апарт-готель.

"Я є бенефіціаром. Там досить складний був об'єкт. Було багато кредиторів, мені вдалося стати бенефіціаром. Ми хочемо побудувати там апарт-готель. Тому там досить велика кількість кімнат", – сказав Ротенберг.

Він додав, що об'єкт був придбаний кілька років тому, але не назвав ім'я попереднього власника. Ротенберг оцінив стан будівництва як незадовільний та додав, що завершити його планують за півтора-два роки.

"Постараємося швидше, враховуючи скандали", – пообіцяв Ротенбрег, статки якого за даними Forbes сягають $2,9 млрд.

Під час інтерв'ю, яке тривало менше чотирьох хвилин, Ротенбергу не було поставлено запитання, чи пов'язаний маєток з Путіним та чому там встановлена безпольотна зона.

Розслідування про "палац Путіна" вже набрало понад 100 млн переглядів в YouTube. У фільмі стверджується, що вартість об'єкта – 100 млрд рублів і що його побудували для президента Володимира Путіна.

Сам Путін заявив, що не має відношення до маєтку, володіють ним бізнесмени, а у районі маєтку встановлена безпольотна зона, через, нібито, зростаючу розвідувальну активність держав, які входять до блоку НАТО.

Зазначимо, 19 січня Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального опублікував розслідування про палац президента РФ Володимира Путіна під Геленджиком в Краснодарському краї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: