fbpx
Сьогодні
21:11 30 Січ 2021

Стефанчук пояснив особливість проведення референдумів

Фото: golos.com.ua

Референдум з будь-якого приводу проводитись не може, так не робиться ніде у світі.

Про це сказав заступник голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук в ефірі програми "Свобода слова" з Савіком Шустером і додав, що вартість проведення референдуму в Україні співставна до вартості передвиборної кампанії – близько 2 млрд грн, передає УНН.

"Референдум з будь-якого чиху проводитись не може, так не робиться ніде у світі. Для цього існує представницька влада, для цього є парламент, який приймає закони… Надзвичайно важливо сьогодні прописати такий механізм, щоб не було зловживань. Тільки найважливіші питання, які складають інтерес нашої нації, повинні виноситись на референдум", – сказав Стефанчук.

"Хочу нагадати, що це не безкоштовна забавка, вартість цього референдуму за різними підрахунками – це як вартість будь-якої передвиборної кампанії, яка проходить в Україні – 2 млрд грн", – додав він.

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні підтримала законопроєкт про всеукраїнський референдум, внесений президентом Володимиром Зеленським, який передбачає можливість електронного голосування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: