fbpx
Сьогодні
15:44 30 Січ 2021

Майно НАДУ передали під управління МОН

Державне управління справами відзвітувало про передачу цілісного майнового комплексу Національної академії державного управління при Президентові України зі свого управління до сфери управління Міністерства освіти і науки.

Як повідомляє пресслужба Офісу Президента, така передача здійснена на виконання Указу Президента від 5 листопада 2020 року № 487 "Про впорядкування використання об'єктів, що перебувають в управлінні Державного управління справами" та відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів від 29 грудня 2020 року № 1667 "Про передачу цілісних майнових комплексів державних закладів освіти до сфери управління Міністерства освіти і науки".

У Офісі Президента вважають, що потенціал Національної академії державного управління буде примножений завдяки інтеграції до позбавленого бюрократичних обмежень загальнонаціонального освітнього процесу.

Передбачається, що НАДУ буде приєднана до національної системи закладів вищої освіти України.

"Завдяки цьому колектив працівників та слухачі академії, спільнота випускників матимуть ще більше можливостей для поглиблення міжнародного контексту освітньо-наукової діяльності, поліпшення якості підготовки слухачів та зможуть використовувати ресурси й досвід класичного дослідницького багатопрофільного університету", – переконані в ОП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: