Новини

Голова СБУ наступного тижня виступить на закритому засіданні комітету Ради: що відомо

Спільне закрите засідання комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки та комітету з питань правоохоронної діяльності відбудеться 1 лютого.

Згідно з інформацією на сайті парламенту засідання розпочнеться о 15:00 за адресою вул. Садова, 3.

У порядку денному одне питання – інформація керівництва Служби безпеки України щодо резонансних подій, пов'язаних зі співробітниками Служби безпеки України, та перспективи розвитку Служби.

Нардеп Ірина Верещук у коментарі LB.ua повідомила про намір народних депутатів у рамках парламентського контролю заслухати Івана Баканова щодо скандалу з гучним затриманням співробітника СБУ та підозрою щодо підготовки замаху на іншого представника спецслужби.

Також, за її словами, депутати очікують на пресконференцію голови СБУ з цього питання.

Депутат наголосила, що на засіданні фракції 25 січня за участю президента Володимира Зеленського це питання не розглядали, однак, депутати-члени Комітету "мають намір запросити колег-депутатів, наприклад, з правоохоронного комітету на спільне заслуховування".

Колега Верещук по комітету та депутат "Слуги народу" Мар'яна Безугла додала, що наразі резонансні справи в СБУ обговорювалися лише на рівні комітету. Наразі найближчим часом передбачається спілкування з керівництвом спецслужби.

Своєю чергою, голова Комітету з питань правоохоронної діяльності, депутат "Слуги народу" Денис Монастирський в коментарі LB.ua підтвердив можливе спільне засідання комітетів.

Водночас, народні депутати навіть "off records" відмовилися від коментарів щодо можливих версій по ситуації в СБУ, наголошуючи про таємницю слідства, яке вже триває.

Свіжі дописи

  • Новини

Президент призначив нового голову Хмельницької ОВА

Глава держави Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької обласної військової адміністрації. Ним став Сергій Тюрін.… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Путін карає Шойгу за нездатність досягти військових цілей Кремля та хоче зменшити його вплив, – ISW

Диктатор рф володимир путін 2 травня зустрівся з губернатором Тульської області, афілійованим з "ПВК Вагнера",… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

USAID допомогло Україні відновити понад 11 тисяч кілометрів телеком-мереж та повернути інтернет 1300 провайдерам

Відновити понад 11 тис. км телеком-мереж і повернути інтернет майже 1300 провайдерам в Україні допомогли… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

На Донеччині війська рф атакували Курахове: загинули дві людини, є поранені

Уранці 3 травня ворожі війська обстріляли місто Курахове Донецької області. Постраждали чотири людини, двоє з… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Павлюк підтвердив, що у ворога є план захоплення Сум та Харкова

У росіян справді є план можливого захоплення двох міст - Харкова та Сум. Проте українські… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: в Україні розробили окопний РЕБ PARASOL

Українські фахівці розробили окопний комплекс радіоелектронної боротьби PARASOL. Про це інформує Рубрика з посиланням на… Читати більше

Friday May 3rd, 2024

Цей сайт використовує Cookies.