fbpx
Сьогодні
16:50 29 Січ 2021

Справа Шеремета: Антоненка залишили під вартою

Фото: Ukrinform

Київський апеляційний суд залишив без змін ухвалу суду першої інстанції у частині продовження строку тримання під вартою Андрія Антоненка – обвинуваченого у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила прессекретар суду Тетяна Геведзе.

"Ухвалу суду першої інстанції залишено без змін. Це в частині продовження строку тримання під вартою", – сказала Геведзе.

"Обвинувачуваного у справі журналіста Павла Шеремета залишено під вартою. Колегія суддів Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах обвинувачуваного А. (Андрія Антоненка, – ред.) на рішення Шевченківського районного суду Києва від 10 грудня 2020 року, яким задоволено клопотання прокурора і продовжено обвинувачуваному А. термін дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 7 лютого 2021 року", – йдеться в повідомленні Київського апеляційного суду, розміщеному на сторінці у Facebook.

"За результатами апеляційного розгляду… запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено без змін", – інформують у суді.

Обвинуваченого у справі журналіста Павла Шеремета залишено під вартою29 січня 2021 року колегія суддів судової палати…

Posted by Київський апеляційний суд on Friday, January 29, 2021

Нагадаємо, що попри погіршення стану здоров'я Антоненка продовжують тримати в СІЗО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: