fbpx
Сьогодні
20:11 29 Січ 2021

Скічко став головою Черкаської ОДА

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 38/2021 про призначення Олександра Скічка на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

В Офісі Президента Глава держави зустрівся з новопризначеним очільником ОДА та вручив йому службове посвідчення.

"Бажаю вам успіху на посаді. Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проектів. Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – все те, чого потребують мешканці Черкащини", – сказав Володимир Зеленський.

Довідка:

Олександр Скічко — український телеведучий (канал "Україна"), пародист, артист розмовного жанру, актор, громадський діяч. Народився 28 квітня 1991 року в Черкасах. Закінчив факультет міжнародної економіки Київського економічного університету. У 2006−2007 роках був ведучим молодіжної програми "Teen-клуб" на "O-TV". У 2009 році вийшов у фінал шоу Україна має талант і вирішив стати професійним артистом. У 2010 році вийшов у фінал російського шоу талантів "Хвилина слави". У 2011 році був ведучим ранкового шоу "Добрий монінг" на російському каналі "Муз-ТВ". У 2012−2013 роках — ведучим ранкового шоу "Підйом" на "Новому каналі". У 2015 році ведучим декількох програм на телеканалі "Україна" і ранкового шоу на радіо "NRJ". У 2017 році був ведучим церемонії вручення першої національної кінопремії "Золота Дзиґа" та одним із ведучих пісенного конкурсу "Євробачення". З лютого 2019 року вів програму "Дивовижні люди" на телеканалі "Україна".

ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЄВРОБАЧЕННЯ

Брав участь в парламентських виборах до Верховної Ради України за 197 округом (Черкаси: Соснівський, Золотоніський, Канівський, Черкаський райони) в Черкаській області від партії "Слуга народу" президента Зеленського. Переміг, отримавши отримав 50,92% голосів виборців. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Член Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, голова підкомітету з питань залізничного транспорту. Заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Скічко з 2017 року одружений із власницею "Fairmont Grand Hotel Kyiv" Єлизаветою Юрушевою, дочкою Леоніда Юрушева, який входить до першої тридцятки у Топ-100 найбагатших українців.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Зеленський звільнив голову Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Сергійчука.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: