fbpx
Сьогодні
18:13 29 Січ 2021

Порошенко закликав інші партії підтримати Звіробій на виборах на Івано-Франківщині

Фото: пресслужба "ЄС"

Лідер "Європейської Солідарності" закликав партії "Голос", "Батьківщина" та ВО "Свобода" підтримати кандидатуру Марусі Звіробій під час виборів у 87-ому окрузі на Івано-Франківщині.

Такий заклик він озвучив на з'їзді партії, повідомляє пресслужба "Євросолідарності".

Порошенко закликав підтримати Звіробій, аби "дати відсіч не лише на фронті росіянам, а й всередині країни "п'ятій колоні".

"Я хочу закликати всі демократичні сили України: Маруся Звіробій – це не тільки і не стільки про "Європейську Солідарність", це про Україну, про державність, про державотворчість. І перемогти ми можемо, тільки коли об'єднаємося. Моє звернення до "Голосу" – підтримайте Марусю Звіробій. Моє звернення до "Батьківщини", до "Свободи" – підтримайте Марусю Звіробій. Не треба підтримувати Порошенка – підтримайте Марусю. Ми маємо перемогти. Це має бути тестом на здатність протистояти Зе-19″, – звернувся Порошенко.

"Скориставшись розколом, вони думають, що вони зможуть нас обіграти. Ні, це не про гру – це про Україну. І тому зараз іспит проходить кожна демократична політична сила. Я хотів би вірити, що гідно цей іспит пройде більшість і підтримають Марусю так, як її підтримала "Європейська Солідарність", – наголосив експрезидент.

Довідка

Довибори в одномандатному виборчому окрузі №87 в Івано-Франківській області відбудуться 28 березня 2021 року.  Колишній нардеп "Слуги народу" від цього округу склав мандат, оскільки його обрали на посаду міського голови міста Надвірна на Івано-Франківщині.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: