fbpx
Сьогодні
10:48 28 Січ 2021

Поліція посилено охороняє порядок у центрі столиці через протести

Працівники поліції разом із бійцями Нацгвардії заступили на посилене несення служби у центрі Києва для недопущення порушень громадського порядку.

Про це інформує Національна поліція у Фейсбуці.

"Сьогодні у центральній частині Києва заплановано проведення масових акцій біля Верховної Ради, Офісу Президента, Посольства США, Конституційного Суду України та на Майдані Незалежності. Задля забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на службу у посиленому режимі", – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що організатори заходів анонсували проведення ходи до владних установ, у зв'язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці.

Поліція просить автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахуванням цієї інформації та погіршенням погодних умов.

Разом з цим, поліція закликає організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства, карантинних обмежень та не порушувати громадський порядок.

#КиївПоліцейські посилено охороняють правопорядок у центрі КиєваАби не допустити порушень громадського порядку та…

Posted by Національна поліція України on Wednesday, January 27, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: