fbpx
Сьогодні
20:27 27 Січ 2021

У Зеленського назвали розмову Байдена з Путіним "ідеальною" для України

Керівник Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував розмову президента США Джо Байдена і президента Росії Владіміра Путіна.

За його словами, в розмові Байден позначив ключові пріоритети політики щодо Росії та дав свого роду сигнал про те, що адміністрація буде жорстко реагувати на тих, хто буде порушувати світовий порядок і традиційні цінності.

"І хоча формальна причина розмови стосувалася теми стратегічного роззброєння, її наповнення було, м'яко кажучи, більш ширшим та об'ємним, і виглядає ідеально для інтересів України", — сказав Подоляк.

Він підкреслив, що Байден не просто підтвердив ключову позицію про безумовну підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України, але поставив питання підтримки нашого суверенітету фактично першим – в контексті загальновідомих загроз і ризиків з боку Росії проти правил і цінностей цивілізованого світу.

"Це означає, що у Росії є тільки один шанс на хоч якісь мінімально нормальні відносини з Америкою і світом – повне припинення агресивної політики Росії. І в першу чергу в цьому — припинення агресії проти України, повернення Росією всіх наших тимчасово окупованих територій, відмова від підтримки різних незаконних збройних бандформувань", — упевнений радник керівника ОП, передає "Укрінформ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: