fbpx
Сьогодні
22:59 27 Січ 2021

Негода в Україні: Укравтодор закрив дороги в Одеській області, Київ обмежує рух

Укравтодор повністю закрив рух на дорогах на дорогах Одеської області М-15 Одеса – Рені (на Бухарест) і М-16 Одеса – Кучурган (на Кишинів) для автотранспортних засобів всіх категорій.

Про це зазначається в повідомленні Державного агентства автомобільних доріг України.

"Забороняється рух автотранспортних засобів всіх категорій на дорогах: М-15 Одеса – Рені (на Бухарест), км 11 + 920 – км 308 + 000; М-16 Одеса – Кучурган (на Кишинів), км 0 + 000 – км 58 + 682, км 58 + 925- км 59 + 123. Рух перекритий у зв'язку з погіршенням погодних умов: сильний сніг, який супроводжується поривчастим вітром 15-20 м/с, хуртовинами, відсутності видимості і температурою повітря до -1 градуса за Цельсієм", – йдеться в повідомленні.

Також з 21.00 середи, 27 січня забороняється рух великовагових транспортних засобів та пасажирських автобусів на автомобільних дорогах загального користування державного значення в Одеській області.

В Одеській і Миколаївській областях оголошено третій рівень небезпеки – червоний. Метеорологи прогнозують, що протягом наступної доби в зазначених регіонах може випасти від 30 до 40 см снігу, швидкість вітру посилиться до 15-20 м/с.

Крім того, як повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА, постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про тимчасове обмеження в'їзду в столицю великогабаритного транспорту з 6:30 28 січня через погіршення погодних умов.

За прогнозом синоптиків, 28 січня очікується погіршення погодних умов у вигляді сильних снігопадів.

Обмеження діятиме до поліпшення погодних умов, щоб мінімізувати виникнення заторів на дорогах, і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Також міська влада просить людей не користуватися особистим авто під час снігопаду та, по можливості, віддавати перевагу громадському транспорту, а також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях.

Автомобілі, що заважають розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: