fbpx
Сьогодні
21:46 25 Січ 2021

"Слуги народу" обговорили призначення Вітренка: що відомо

На засіданні фракції "Слуга народу" обговорили питання про призначення в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка на посаду міністра. Велика частина фракції "Слуга народу" підтримує.

Про це УНН розповів народний депутат України Олексій Устенко.

"Питання про Вітренка обговорили. За зал не можу сказати, але велика частина людей підтримує. Я відверто кажучи вже поїхав, але засідання ще йде… підіймати питання передвиборної програми, те, що необхідно підтримувати ті законодавчі ініціативи, які у нас є в програмі партії та в програмі Президента", – сказав Устенко.

Як повідомив Устенко, Президент чітко дав зрозуміти, що підтримує створення Бюро фінансових розслідувань, підтримує скорочення нардепів до 300, реформування СБУ. Фракція з ним в цих моментах солідарна.

21 грудня Юрій Вітренко став виконувачем обов'язків міністра енергетики.

До цього, Верховна Рада України 17 грудня не підтримала призначення Юрія Вітренка першим віце-прем'єр-міністром – міністром енергетики України. Відповідне рішення підтримали тоді лише 186 народних депутатів України.

Пізніше Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зробив заяву, що Вітренко призначили в.о. в обхід Верховної Ради.

Нагадаємо, що у КВЦ "Парковий" проходило засідання фракції "Слуга народу" з президентом України Володимиром Зеленським та в.о. міністра енергетики Юрієм Вітренком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: