fbpx
Сьогодні
15:57 24 Січ 2021

Арестович зробив прогноз щодо того, які будуть відносини між Україною та Росією у разі перемоги над путінським режимом

спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович

Спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович вважає, що навіть з появою "демократичної" Росії східний сусід усе одно буде бачити в Україні свою провінцію.

Про це він написав на своїй сторінці на Фейсбуці.

Арестович застерігає, що "нова" Росія може застосовувати інакші методи щодо повернення України під свій вплив.

"Тепер повертати і ставити під контроль нас будуть не чорносотенці та золоті батони, а багатопартійна, інноваційна, "демократична" держава з сильним перспективним лідером. Порахувати та "полікувати" наші сакральні болячки, не актуальні нікому навколо вже років 150 (крім нас, вічних провінційних ідіотів) нескладно, ми самі про них всюди кричимо", – пише Арестович.

Олексій Арестович прогнозує, що у разі встановлення демократичної влади в Росії можна очікувати на повернення території ОРДЛО, початок переговорів щодо спільного управління Кримом, визнання української культури. Водночас Росія може почати економічну експансію України та потужний "відтік мізків" до Москви.

Арестович попереджає, що за такої політики асиміляція України може пройти за п'ять років, до того ж із підтримкою Заходу.

"А Ви пишете – "… протести в РФ мене не хвилюють". Думки у вас… короткі, як у Буратіно. Моторошний, ганебний, плазуючий і головне – принциповий провінціалізм – родова печатка української самосвідомості", – пише Арестович.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: