fbpx
Сьогодні
14:06 23 Січ 2021

У Києві під посольством Росії триває мітинг у підтримку Навального

У столиці під посольством Російської Федерації зібралося декілька людей, які тримають плакати у підтримку заарештованого російського опозиціонера Олексія Навального.

Відео було опубліковане Радіо Свободою у Twitter.

На ньому видно, як декілька людей стоять обабіч входу до посольства і тримають плакати із гаслами "Свободу Навальному! Свободу політв'язням! Росія буде вільною!", "Путін боїться Навального" і "Досить брехати".

На місці правопорядок забезпечують поліцейські.

Нагадаємо, 23 січня у російських містах тривають акції протесту проти затримання Олексія Навального та інших опозиціонерів. 

Як вже повідомлялося, російський опозиційний політик Олексій Навальний 17 січня повернувся в Росію з Німеччини, де проходив лікування після отруєння в Томську, і був відразу затриманий російською владою. У відділку поліції підмосковного міста Хімки наступного дня відбувся "суд" над російським опозиціонером, який виніс рішення про арешт Олексія Навального на термін у 30 діб.

21 січня Європарламент прийняв резолюцію у зв'язку з арештом Олексія Навального, в якій запропонував євроінституціям ґрунтовно переглянути стосунки між ЄС і Російською Федерацією, а також негайно зупинити будівництво газопроводу "Північний потік -2".

Глави держав і урядів країн ЄС 22 січня звернулися з вимогою звільнити Навального.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: