fbpx
Сьогодні
09:21 23 Січ 2021

Голова Нацради з питань телебачення та радіомовлення поскаржилася на політичний тиск

Голова Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим'юк стверджує, що на сьогодні відбувається найбільший політичний тиск за декілька років.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Укрінформ.

"Мушу констатувати, що такого тиску на регулятора з боку політиків, агресії, маніпуляцій, безпідставних звинувачень – ще не було за останні роки. Ми заважаємо багатьом внутрішнім колаборантам, – не знаю, яке слово вжити правильно, не хочеться нікого "недооцінити" у цій боротьбі", – розповідає вона.

За її словами, на шостому році війни з Росією інформаційна війна в Україні й досі триває. І наразі вона її характеризує, як несамовиту. Також вона скаржиться, що наразі законодавство є застарілим і не дозволяє Нацраді повною мірою боротися проти дезінформації.

Також Герасим'юк підкреслює, що тезами про недовіру до Нацради намагаються дискредитувати регулятора.

"Довіра формується результатом роботи. Тому треба тверезо оцінювати істерію, яку підпалюють для дискредитації конституційного органу – регулятора. І треба покласти край політичному тиску, що завдає шкоди суспільству. Немає недовіри до Нацради? Та немає жодного факту в тих, хто насправді кричить про недовіру, пробуючи позбавити державу органу, який стежить за виконанням закону. Це очевидні речі", – сказала вона.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: