fbpx
Сьогодні
18:51 22 Січ 2021

Monobank хоче заблокувати рахунок Дубінського

Мобільний банк Monobank заблокував рахунок народного депутата від фракції "Слуга народу" Олександра Дубінського.

Про це сам нардеп повідомив у Фейсбуці.

За його словами, працівники Monobank запропонували Дубінському закрити рахунок у банку, на що той відповів відмовою. Таку пропозицію він пояснює "зовнішнім впливом".

"Я цього робити не буду. Принципово. Про всяк випадок залишив їм (працівникам Monobank, – ред.) 30 гривень", – написав Дубінський.

Дорогой Друг-банкир! Работники созданного тобой Монобанка засуетились, чего-то испугались и под внешним воздействием…

Posted by Александр Дубинский on Friday, January 22, 2021

Нагадаємо, що 11 січня Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадив додаткові санкції проти сімох фізичних осіб та чотирьох організацій, які є частиною "російської мережі закордонного впливу", пов'язаної з Андрієм Деркачем.

Санкції США запроваджені проти колишніх українських посадовців Костянтина Кулика, Олександра Онищенка, Андрія Теліженка, а також чинного народного депутата Олександра Дубінського, який оприлюднив так звані плівки Деркача. Крім того, до "чорного списку" потрапили люди, які працювали в команді Деркача, – Петро Журавель, Дмитро Ковальчук та Антон Симоненко. Обмеження запроваджені також проти медіакомпаній NabuLeaks, Era-Media TOV, Only News та Skeptik TOV.

Дубінський наполягав на негайному проведенні засідання фракції для розгляду питання запровадження Міністерством фінансів США санкцій проти нього.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що питання накладання санкцій на Дубінського буде розглянуто поряд з іншими актуальними питаннями на найближчому засіданні фракції.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: