fbpx
Сьогодні
17:34 22 Січ 2021

1+1 заблокувало український YouTube-канал, який критикував телеканал

Популярний запорізький блогер з псевдонімом Тайлер Андерсон заявив, що його YouTube-канал з кінооглядами можуть закрити через скарги з боку "1+1".

Про це блогер повідомив на сторінці у Фейсбуці.

Причиною блокування стали одразу 3 скарги, які надіслали представники "1+1" через порушення авторських прав.

Тайлер Андерсон пов'язує блокування з останнім випуском "Як втратити все за 30 років? Коли 1+1 став г+г? СВ Шоу, Імперія кіно, Шоу довгоносиків, ТСН" мало гостру критику контенту українського телеканалу, який з'явився напередодні інциденту.

"Плюсам не сподобалось, коли їм в очі кажуть те, що люди думають давно. Вони образились і тепер швиряють свої страйки, як мавпа кетяхами. Це означає, що наш канал під загрозою свого існування. Нам дуже шкода років нашої праці, тож за можливості завантажте якомога більше тих відео, що лишились. Бо, ви не смійтесь тільки, "удаляют із всєх сєтєй!" – розповів Тайлер Андерсон.

У відповідь "1+1" опублікувало офіційну заяву, щодо цієї ситуації. Вони написали відкрите повідомлення, в якому заявили, що Geek Journal таки порушив авторські права, використавши відео без їхньої згоди. Також вони наголосили, що принцип fair use не діє в цьому випадку.

"Будь-яке копіювання, трансляція чи поширення контенту без такого дозволу є незаконним і розцінюється як піратство. Принцип fair use, на який посилається автор вищезгаданого каналу, не можна застосувати до каналів з монетизацією та, зокрема, до заблокованих відео, оскільки вони містять рекламну інтеграцію", – заявили представники "1+1".

Група 1+1 media відкрита до діалогу з авторами каналу Geek Journal та запрошує команду на зустріч з метою ознайомлення з…

Posted by 1+1 media on Friday, January 22, 2021

На це в Geek Journal заявили, що "медіа-група 1+1 сильно підміняє поняття і трохи зловживає правом". Посилаючись на українське законодавство блогери підкреслили, що у своїй діяльності діяли у рамках закону.

"На нашу не дуже юридичну (поки що) думку дії медіа-групи 1+1 містять ознаки зловживання правом і ми готові це обговорити", – написали вони на власній сторінці.

Заява Geek Journal щодо правомірності використання контенту 1+1 без дозволу правовласника! 1+1 mediaКілька годин тому…

Posted by Geek Journal – Новини кіно та серіалів on Friday, January 22, 2021

Підтримали Geek Journal сотні українців, які об'єднались у твіттері. Окрім цього, колегу підтримали відомі блогери проєктів "Рагу.лі", "Клятий раціоналіст", "Твоя підпільна гуманітарка", "Телебачення Торонто" та Сергій Притула.

Отже, 1+1 тепер офіційно не лише переповнює ринок малороським шлаком і квартальщиною з перервою на Палицю Мосейчук та…

Posted by Рагу.лі on Friday, January 22, 2021

😐 «1+1» дуууже не подобається критика, тому вони борються із нею цензурою.⠀Учора «1+1» вліпив 4 страйки (з трьох…

Posted by Телебачення Торонто on Friday, January 22, 2021

Безмежно вдячні Сергію Дмитровичу за увагу до нашого скромного каналу!🥺🙏🏻Неймовірно радий, що покоління людей, котре…

Posted by Geek Journal – Новини кіно та серіалів on Friday, January 22, 2021

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: