fbpx
Сьогодні
10:53 21 Січ 2021

"У посадовців не має бути навіть натяку на вседозволеність": у Зеленського привітали звільнення Немілостівого

Вітаємо рішення Кабміну щодо звільнення Віталія Немілостівого з посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Про це пише Офіс президента.

Працівники патрульної поліції зупинили цю особу за підозрою у водінні в стані сп'яніння. Віталій Немілостівий не просто намагався уникнути відповідальності, а й нахабно демонстрував, ніби його статус у виконавчій владі дає йому право на це.

«Жодного виправдання такій поведінці бути не може – людина втратила адекватність і заслуговує на максимально жорстку реакцію», – зазначив заступник керівника Офісу президента Роман Машовець.

Україна не повернеться до тих часів, коли приналежність до кола чиновників могла використовуватися як захист від закону. Перебування на високій державній посаді покладає на людину особливу, високу відповідальність перед суспільством та керівництвом держави. Кабмін відреагував швидко й однозначно.

Так буде з кожним порушенням встановленого порядку – і особливо корупційного характеру. Усі посадовці країни повинні побачити, що влада не дозволить нікому бути вищим від загальних правил і закону.

«Звільнення Немілостівого – це лише початок. Обов'язково має наступити й передбачена відповідальність за водіння у нетверезому стані та за непокору поліції. У посадовців не має бути навіть натяку на вседозволеність», – додав Машовець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: