fbpx
Сьогодні
16:03 21 Січ 2021

У Авакова прокоментували звільнення заступника міністра

21 січня Кабінет міністрів (Кабмін) на позачерговому засіданні звільнив Віталія Немілостівого з посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості за вчинення адміністративного правопорушення, яке супроводжувалося скандалом з правоохоронцями.

Радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко в ефірі каналу "Україна 24" прокоментував цю ситуацію.

"Це дуже добра тенденція, коли у нас немає тих осіб, чиновників, у яких є індульгенція перед дотриманням закону. У законі немає окремо виписаних прізвищ, на які цей закон не розповсюджується. Це нормальна реакція патрульних поліцейських щодо вже ексчиновника, якого зловили на нетверезому водінні", – сказав радник.

Мартиненко зазначив, що це вже не перший випадок, коли патрульні затримують чиновників за водіння у нетверезому стані.

"У нас таких кейсів вже декілька щодо того, коли затримували нетверезих суддів на дорогах, ми добре пам'ятаємо такі приклади, і міських чиновників, обласних. Тут Кабмін відреагував досить швидко. Я вам хочу сказати, що у нас навіть є такі випадки, коли зупиняли патрульні поліцейські нетверезих співробітників поліції. Навіть їх звільняли. Говорити про те, що є вибірковість закону, – це неправильно. Патрульним поліцейським має бути без різниці", – сказав Мартиненко.

Раніше в інтернеті з'явилося відео із затриманням Немілостівого, де він вступив з поліцейськими в конфлікт. Конфлікт виник після того, як патрульні зупинили машину заступника міністра. Немілостівий, віддавши ключі від авто поліцейським, намагався піти, але поліція вимагала, щоб він залишився, після чого сталася бійка, під час якої чиновник погрожував своїм статусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: