fbpx
Сьогодні
21:09 21 Січ 2021

Кравчук пропонує створити єдиний документ пропозицій з урегулювання ситуації на Донбасі для лідерів "нормандського формату"

Фото: ukrinform.ua

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук запропонував представникам ОБСЄ напрацювати єдиний документ пропозицій з урегулювання ситуації на Донбасі для подальшого його ухвалення лідерами країн-членів «нормандського формату» (України, Росії, Німеччини та Франції).

Як повідомляє українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі у Facebook, сьогодні в режимі відеоконференції відбулося чергове засідання ТКГ на рівні глав делегацій.

«Реальне прагнення до миру з боку РФ надасть потужного поштовху роботі ТКГ», – наголосив Кравчук.

При цьому він запропонував координатору політичної підгрупи ТКГ послу П'єру Морелю «виробити та представити єдиний документ, до якого увійдуть найкращі пропозиції та підходи, які виробляють політичні радники».

У цьому зв'язку сказано, що «вироблення єдиного документа, який ухвалять лідери держав «нормандського формату», є головним дороговказом для подальшої роботи ТКГ».

На думку глави української делегації, «якщо до процесу консультацій підійти з цієї позиції, то ТКГ отримає усі шанси перейти до більш конструктивних кроків щодо виконання рішень, прийнятих в рамках комплексу домовленостей, починаючи з 2014 року».

Глава Української делегації Л.Кравчук: «Реальне прагнення до миру з боку РФ надасть потужного поштовху роботі…

Posted by Українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі. on Thursday, January 21, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: