fbpx
Сьогодні
13:11 20 Січ 2021

Відомий шоумен та нардеп може очолити Черкаську ОДА

Новим головою Черкаської облдержадміністрації може стати нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Скічко.

Сьогодні на засіданні уряду Скічко буде презентувати свою програму як кандидат на посаду, повідомляє "Рубрика" з посиланням на власні джерела.

У випадку призначення, мандат Верховної Ради він складає.

Телеведучий Олександр Скічко був обраний у Верховну Раду від партії "Слуги народу" за мажоритарним виборчим округом №197 у Черкаській області.

ОНОВЛЕНО. Кабмін погодив кандидатуру шоумена Олександра Скічка на посаду голови Черкаської ОДА. Про це написав народний депутат від "ЄС" Олексій Гончаренко у своєму Телеграмі. Також постійний представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан у Facebook повідомив, що уряд на засіданні 20 січня розглянув заяву Скічка та провів із ним співбесіду.

"Я багато працював в області і грунтовно розбираюся в проблемах цього регіону", запевнив Скічко.

Довідка:

Олександр Скічко — український телеведучий (канал «Україна»), пародист, артист розмовного жанру, актор, громадський діяч. Народився 28 квітня 1991 року в Черкасах. Закінчив факультет міжнародної економіки Київського економічного університету. У 2006−2007 роках був ведучим молодіжної програми "Teen-клуб" на "O-TV". У 2009 році вийшов у фінал шоу Україна має талант і вирішив стати професійним артистом. У 2010 році вийшов у фінал російського шоу талантів "Хвилина слави". У 2011 році був ведучим ранкового шоу "Добрий монінг" на російському каналі "Муз-ТВ". У 2012−2013 роках — ведучим ранкового шоу "Підйом" на "Новому каналі". У 2015 році ведучим декількох програм на телеканалі "Україна" і ранкового шоу на радіо "NRJ". У 2017 році був ведучим церемонії вручення першої національної кінопремії "Золота Дзиґа" та одним із ведучих пісенного конкурсу "Євробачення". З лютого 2019 року вів програму "Дивовижні люди" на телеканалі "Україна".

ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЄВРОБАЧЕННЯ

Брав участь в парламентських виборах до Верховної Ради України за 197 округом (Черкаси: Соснівський, Золотоніський, Канівський, Черкаський райони) в Черкаській області від партії «Слуга народу» президента Зеленського. Переміг, отримавши отримав 50,92% голосів виборців. Фізична особа-підприємець. Безпартійний. Член Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, голова підкомітету з питань залізничного транспорту. Заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Скічко з 2017 року одружений із власницею "Fairmont Grand Hotel Kyiv" Єлизаветою Юрушевою, дочкою Леоніда Юрушева, який входить до першої тридцятки у Топ-100 найбагатших українців.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Зеленський звільнив голову Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Сергійчука.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: